Saturday, January 23, 2010

demm !

esok balik matrik tapi kenape ade orang suke balik matrik
tapi aku x suke ? aku benci matrik 2 !
aku xtaw la kenape aku benci sangat yang teramat
maybe sebab pack sangat kowt tapi bagus gak aku balik coz aku xpayah unline
membuang mase je unline dengan x study lagi hmm
makin susah lagi subject dye grc aku macam nak lari je dari matrik 2
cepad la abis weh sem ni
jauh dengan umi n ayah n adek adek aku lagi
aku x boleh dowh
ah lantak korang la nak cakap aku ni homesick ke ape
tapi memang aku admit yang aku xleyh berjauhan dgn dorang
pack barang pon belum weh
grc malas malas yang teramat ni
aku pon xde mood nak buad ape ape sekarang dengan masalah lagi
masalah ! ko berambus dalam hidup aku boleh x
aku penad nak tanggung kau la weh !

k la ntah bile aku dapat un9 lagi nak update lagi
sorry blog aku busan dengan aku merepek ni
sorry
luv u guys xoxo
;(

sad . sad . sad .

hari ni umi naik hangin lagi . ya allah ape kene la dgn umi aku ni
asyik asyik aku je yang kene . adush ^.^
itu ini semua xkene . sebaik aku sayang umi aku
ye aku sangat sayang umi n aku bersyukur coz still ade umi aku lagi
umi u are the best mom in this world
i love u so fucking damn much sayang

bile aku balik matrik nanti
aku xdpat dgar suare merdu umi
aku xdapat dengar suare isya kejut aku pagi pagi
coz nak kene hantar ke sch
pahtu aku x dapat tgok daniel n arif gaduh berebut ps
pahtu aku xdapat dgr iqa mencarut carut
aku xdapat dengar suare ayah suruh aku breakfast n dinner
aww sedihnye

kali ni rase macam xnak balik matrik
nape mase cepad sgt berlalu ni haish sedihnye
esok da hari sabtu then ahad aku da balik
seriously aku benci balik matrik aku tue
balik ni dapat result UPS2
hope aku still boleh dapat 3.5 above even aku rase macam susah je kali ni
*sigh* *sigh* *sigh*
tawakal je alia shahira sayang oke
hurm

esok kene gerak awal but aku still xleyh tdo lagi
tadi harith pon suruh tdo tapi aku xngantuk lagi haish
aku nak gak cari lagu tue . lagu i'll be waiting for u by BOF
n tibe tibe air mate aku bergenang sekali lagi
aku rase sebak sangat now ni
dan akhirnye air mate 2 deras sekali turun
lagu tue sedih weh n aku dah jadikan background music kat blog aku ni
korang boleh dengar sekali kalau korang nak

oke la aku try nak pejamkan mate ;')
gud night

Friday, January 22, 2010

apesal ni !

jam sudah menunjukkan pkul 3.50am
tapi aku still xboleyh tido lagi
susah betul nak tdo malam ni
so aku pon jage la ladang aku
kat facebook kesayangan aku tu

then tetibe ayie comment aku
awww ^.^ he's my friend oke
satu matrik dengan aku tapi x pernah tegur dekad matrik
sebab : aku seorang yang sgt pemalu oke ;)
jangan fikir bukan bukan oke jaja !

aku suke kawan dgn dye
sebab dye sempoi giler + cool giler
xmacam lelaki lain gelabah xtentu pasal
bile aku main comment ngan lelaki
cakap aku ni playgirl la ape la
hah lantak korang la nak pkir aku ni ape
janji aku x kacau hidup korang oke

ayie ade problem sian dye
aku n ayie ade bele monyet
name dye kikoo n kikii
comel kan ?
hahaha dye same perangai dgn aku
sengal !

then comment jap dengan ihsan
coz dah lame KOWT x contact dye haha
ouh rasenye dye dalam kesedihan
kasihan sungguh rasenye
awak awak jgn sedih sedih oke
nanti saye bagi gule gule

pahtu laily comment aku plak
wow rindu giler kat dye
rupenye dye ade problem
aku pon settle kan masalah dye
besar jugak laa nak je cte tapi aku da promise
so aku xboleyh nak cte la

siannye kawan kawan aku
semua ade problem
aku just nak cakap kat korang
tabah oke hadapi dugaan allah ni
insyaallah allah akan permudahkan kerje kita

aku pon ade problem tapi aku x taw nak share kat sape
now aku macam dah jadi seorang yang perahsia
xpela bia lah aku simpan masalah aku ni
nak cte kat kawan tapi msti ganggu dorang


oke thats all
alia shahira

love n love

Love is like a cloud ,
love is like a dream ,
love is 1 word and everything in between ,
love is a fairytale come true ,
because i found love when i found you .

To love is one thing .
to be loved is something .
to love and be loved is everything .
I wish I was your blanket ,
I wish I was your bed ,
I wish I was your pillow underneath your head ,
I wanna be around u ,
I wanna hold u tight ,
& b the lucky person who kisses u good night .

Last night I looked up at the stars .
And matched each one with a reason why I love you .
I was doing great until I ran out of stars to count.
It is better to have loved and lost than never to have lost at all .

My hands never pain when typing msg for you .
but my heart always pains when there is no reply from u .
so text me dear .

They say you only fall in love once ,
but that can't be true .
Every time I look at you ,
I fall in love all over again .

U may be out of my sight ,
but not out of my heart .
U may be out of my reach ,
but not out of my mind .
I may mean nothing to u ,
but u'll always be special to me .

Love is real ,
kind and generous .
Love is a realisation that something other than one self is real .
The sky without stars is like sleep without dreams ,
like a song without music ,
like a rose without smell ,
like a face without smile ,
like ME without U!

Loving you is like breathing .
I just can't stop .
I love you with all my heart .
It was the greatest feeling from the start .
I hope these feelings never change ,
Because without you I am not the same .

Love can touch you just one time but it can last for a life time .
Please never let me go .
I have too much love to show .
For the rest of my life .
so , i love u .

oke thats all
alia shahira ^.^

sorry guys

sorry sangat sangat sebab aku buad 'private'
ade masalah siked buad mase ni
aku memang cadang nak tutup acc
but ramai yang membantah
so bile aku pikir pikir balik
aku muhasabah diri aku sepanjang malam
aku buad solat istiharah semua
(eceh macam buad je aku ni)
akhirnye aku cancel cadangan aku
^.^

beginila ceritanya

pada suatu malam yang nyaman
grc tengok aku sudah lalookk
HOHO
blog aku sebenarnye sangat la busan ouh
ntah ape la yang aku tulis ni
haha bile fikir fikir balik kan

' laa sheera asal ko tulis mende alah ni ? x malu ke ? '

hahaha
2 la yang aku fikir sekarang ni . lagi satu aku pikir

' weh hodoh gile weh blog kau. baik delete je la acc ko ni '

ini kerana blog aku sangat x best macam blog orang lain oke
blog aku sangat busan dengan cerita cerita bodoh aku ni
haha gile memang aku da x taw weh nak cte ape
aku suke sangat bace blog kawan kawan aku
coz dorang punye sangat menarik
hehehehe

blog aku je yang x menarik
so aku mempunyai kemaluan yang sangat tinggi oke
akhirnye aku cadang untuk menutup acc
namun setelah beberapa orang
jaap aku kire jap
dye dye dye dye dye dye
ntah tapi agak ramai la yang menanyakan aku asal nak tutup
aku pon rase macam xnak tutup lak plak
akhirnye aku batalkan kate hati aku itu
aku just hide je bende yang aku nak hide
then aku bukak balik blog aku ni^.^
gile sayang la kat blog ni
coz act ade orang suruh aku buad blog
2 yang aku sayang sgt kat blog ni ^.^
terima kasih kawan kawan kerana masih membace blog aku ni
aku menghargainya sangat sangat
hahahahahahahahah

oke sekian dari alia shahira

Wednesday, January 20, 2010

from amelia ! thank !


i got diz msg from my friend
amelia ^.^
ouh damm terharu ouh
i love u sayang


Haritu kite jalan sekali .
bez kan jalan sambel bgurau ..
Tp lg bez bile awak kasi adiah tu .
tu lar adiah paling saye tak boley lupe .
Senyuman manis awak .
Esok2 bile saye xley jalan ,
saye nak awak iringi saye ,
mase nie saye dah xboley nak pggl awak mcm slalo ,
awak yg kena datang ...
Mase nie gak saya nak adiah lg tp saye dah taknak senyoman awak tu ..
Saye nak Al-Fatihah ..
Awak bacekan tuk saye ekh sbb saye dah xboley bace sdiri ..
Pastu, bile ader owg letak saye bawah papan ,
awak jgn nanges @ cari saye sbb saye dah x boley tego awak . Janji ek !!!
Frenship poeber.. (^_~)

Tuesday, January 19, 2010

love

Love is a cycle .
When you love , you get hurt .

When you get hurt , you hate .

When you hate , you try to forget .
When you try to forget , you start missing .
And when you start missing , eventually you’ll fall in love again .


^.^
credited to abg zackzukhairi

sangat sangat 'menusuk kalbu'
wow ayat aku jiwang meyh !




Sunday, January 17, 2010

new new new

love this new layout
simple je right ?

yeah !

hangout di curve sahaja oke sekalian
driver aku penad nak drive jauh jauh
haish kesian driver aku itu
then tgok movie
JU-ON
eh cm2 ke eja
aku lupe cmne nak eja
tapi memang sangat bosan
giler busan !
xtakud langsung
giler membazir ah mase n duet ah tgok cte 2
xpenah aku tgok movie sebusan itu oke
aku balik memang awal gile la
haha xpenah aku balik umah seawal ini oke
balik balik terus solat then unline nak hilangkan busan yang melampau
sekian

this week aku nak study . insya allah aku boleh . haha oke dude ;D

xleyh blah .

oke oke tadi ade kes kat umah aku smpai ira g kejut ayah n umi yang sedang nyenyak tdo
sangat sangat la cuak oke bende 2 tapi aku yang paling menggelabi gile
pergi jerid jerid kuad kuad sampai umah sebelah bangun
xke gelabah 2 namenye haha bangang ko alia
kejut orang yang sedang nyenyak
hahahaha oke aku nak gelak kuad kuad bia smpai pecah perud yang buncit ni
hahaha malas ah aku nak cite
kalau aku cte kompom korang cakap umah aku kat hutan
and aku baru je edit myspace aku bia lagi ceria
tetibe dye stuck plak so macam aku nak hempas laptop aku ni je oke
tapi sayang coz umi xkan belikan aku lappy baru selagi aku belum masuk u !
ouh rase macam nak lappy baru sahaja
bia ade aku yang gune lappy ni
hahaha ko gune aku punye weh then aku suh umi tukar aku punye
oke x gemuk aliaHOHO ? hahaha
haha ouh still xleyh tdo agi n esok hang out kowt
haish mintak mintak jadi la coz busan gile duduk rumah ni
unline 24 jam nak tgok movie pon muakk daa
oke kene gak tdoo takud esok x bangun haish
have a nice dream korang

Saturday, January 16, 2010

yeah aku suke !

Akhirnye abis gak aku tgok cte boys over flower .
Hoho sudah addicted la with that story
HOHO lagi lagi f4 ;)
Ouh tadi mase tgok ake nangis lagi haha
Macam biase la kan
Ade part sedih je bergenang air mate aku
Then umi cakap
‘alia daripada lya ngs pasal cte 2 baik lya ngis pasal dosa2 lya yang banyak dengan allah 2’
Hoaaaa umi xsayang mulut eh ? sumbat ngan cili baru tahu
Huhu taw la lya banyak buad dosa ouh
Haish
Sebaik Daniel xde
Haha kalau x memang aku kene la lagi sekali ;)
Then aku cari la pic pic dorang ^.^
Nal letak banyak2 dalam blog aku ni
Bialah meriah siked haha










Friday, January 15, 2010

memang macam **** !

Oke post kali ni memang aku meradang gile
Memang la
Tyme 2 da pukul 4.30am oke
Tyme 2 aku sebuk layan cte BOF
Then ade owang call umah aku
Adush sape plak yang mengganggu malam2 bute ni
Then aku angkat la
Berlari 2 nak angkat takud ayah n umi aku terbangun
Bile angkat aku diam je
Coz memang sebelum ni ade orang kacau umah aku
Aku xpaham pe masalah dorang la kan
Tapi memang sangat sial la oke !
Sumpah aku marah gile
Aku xtaw la nak start cmne
Nak btaw pon macam x elok gak
Tapi ...
Erm oke nak tau ape aku dgr ?
Dgr orang tengah buad seks . n that bitch mengerang kesakitan .
and so whatever la
aku malas nak dengar suare2 yang fuck gile tue !
Sumpah babi weh aku cakap .
Tyme 2 aku diam je
Terkejut giler duh
Ade orang jugak yang perangai macam 2 kan
Sumpah aku cuakk weh
Aku tgu dalam setengah jam jugak la
Then tetibe ade suare jantan ni
Garau gile nak mampos weh
Dye ckap

‘elo..elo..elo..(tyme ni bulu roma aku gile meremang weh) sape kat saanee 2 ?
jom main jom . aku datang rumah kaw .

Pergh gile seram weh .
aku nak ngs pon ade nak jeri pon ade .
dye cakap berulang kali dahh .
memang pukimakk gile weh orang 2 .
dye xpuas haty ngan keluarge aku ke ?
memang babi gile la orang 2 .
ya allah sumpah tyme 2 aku cuak n aku terus bace al fatihah n ayat kursi .
bia dgr sekali suare aku yang merdu ni !
hahahaha
lepas aku bace dye terus diam .
xlame lepas 2 baru dye letakk .
ya allah jauhkan lah keluarga aku daripada perkara yang bukan bukan ya allah .
kau berilah keinsafan dan pengajaran kepada kepada pembuadnye ya allah aminn

Now ni aku takud gile sorang2 kat umah .
bukan pengecut weh tapi memang aku cuak .
bile aku sorang2 je aku make sure yang sume pintu umah aku dikunci !
huhu

p/s : post ni sangat banyak aku mencarut . harap maaf !

Thursday, January 14, 2010

merapu sahaja ;)

ouh kebusanan melanda diriku ini
aku nak tulis blog tapi aku xtaw nak tulis ape
haha sumpah aku xde topik sekarang ni weh
wahai manusia apekah yang patod aku lakukan sekarang ?

MyEm0.Com

oke oke aku nak merapu jap dalam blog aku ni oke x ?
yela memandangkan agak lame aku x update hehe

PERTAMA
sekarang ni aku lagi prefer facebook dari myspace

MyEm0.Com

sebab ?
ouh myspace sangat2 la busan
aku macam nak delete account ms aku je 2

MyEm0.Com

tapi ouh sayang sangat oke
aku juz buang orang yang pelik2 je
haha menyemak menyemak

MyEm0.Com

konklusinye
aku bia je la ms aku
kalau aku rase nak layan aku layan haha

KEDUA
facebook best ! coz ramai budak kusess kat sane ;D
senang cite keturunan kusess ramai la kat sane
boley tahu perkembangan dorang tue ^.^
aku suke facebook
aku suke facebook

dulu memang x rety langsung nak gune facebook ni
kawan kawan dalam facebook pon best ^.^

MyEm0.Com

haish dulu punye kutuk la facebook ni
tengok now ni ?
haha

KETIGA
oke lagi nak merapu ape ?
hah baru baru ni borak borak ngan umi
ade satu hari 2 umi balik awal dari keje
aku pun pelik
tyme 2 aku nga tgok cite boys over flower
then aku tye la umi asal cepad sgt balik
tyme 2 baru pukul 3 ouh
selalu umi balik kol 6.00pm oke !
then umi ckp umi dapat msg dari ayah

'xpayah balik umah . balik esok je'

haha ouh rupenye umi cuak engad ayah da balik
haha
apela umi 2 pon nak cuakk
cool la sayang
xpe xpe
umi kan isteri solehah haha

MyEm0.Com


KEEMPAT
oke sok adekk aku pulang kepangkuan keluarge
alia athira ^.^
selamat kembali ke habitat adeq
eceh u every week balik ouh !
sumpah x aci !

MyEm0.Com

huhu ah x kesah la nty u da besar pon u jarang gak balik

KELIMA
oke aku x abis agi sebenye tgok BOF
now baru episod 19 haha
xpe xpe ko boleyh sheera
psst : ira i noe u balik msty nak tgok cte ni kan ;)
haha

KEENAM
ouh cuti lagi seminggu je weh
weh nape cepad sangat mase berlalu ni
haiyak msti lepas ni lagi busy ouh
mesti jarang unline da
huhu mesti jarang update blog lagi da
gile aku x study pape weh

'weh sheera ko ingad ko 2 pandai sgt ke ? study la gemokk'

MyEm0.Com

huhu cuak duh sem 2 ni . makin tough weh subject dye
gile aku plak sedang bergembire tanpa rasa takud
sebenarnye takud weh huhu
xpe xpe
aku kene ade keyakinan utk study ni
go go alia

MyEm0.Com


KETUJUH
ouh aku ngacau naim(um) malam tadi kat fb
haiyak kene plak sebijik !
huhu sowi naim haha aku taw ko tgah stress study
coz ko ade midsem kan haha
sian ko naim . gile stress aku tgok ko
haha apepon aku nak wish gud luck oke ?
kat kwan2 kite gak
usna . acap . kamil . farah . afie . haiqal . mang . norman
er sape lagi weh ? gile aku lupe sorry ! haha
aku taw ramai weh tapi
aku ni manusia biase weh mesti la ade lupe skiked
klau ko da stdy abis abisan
insya allah ALLAH tolong gak ^.^
aku always doakan tok kawan kawan aku
hehehe

KELAPAN
weh weh weh
aku bertambah gemuk weh
seriously aku cakap weh !
gileeee ini memg gileeee
aku cuty ni gile melantak la smpai
umi ckp aku paling banyak makan

MyEm0.Com

huhu cmne ni ? ;'(
sedih ouh
haiyak ni xleyh jadi ni
kene kurus balik ! huu

psst : ouh lame duh aku nak siapkan post ni ^.^ sumpah lame ! haha memg blur gile
sekarang oke ^.^amik mase 6 jam . padahal isi dye hanye la merapu sahaja !
tapi panjang gak aku post ! heeee ^.^




Wednesday, January 13, 2010

feeling terlebey !

i juz woke up from my sleep
im very sleepy today because i didnt sleep since last night
i watched boys over flower until 5.00 am
MyEm0.Com
ouh HENSEM giler duh hero dye ! haish !!!
cehh xpasal pasal jeles weh haha
MyEm0.Com
and i was dumbfounded because i ** x unline ** lastnight !
yabadabeduuu !!
OMG whats going on with u alia ?
MyEm0.Com
yeah finally u know how to control ur mind ^.^
not-too-addicted anymore
i love that movie so damn fucking much .
actually da lame movie 2 ade dalam hard disc aku
but i didnt open it yet before
and i wanted to credit to my lovely
sis alia athira n sis alia syafiqah
because
MyEm0.Com
they introduced me that movie
tears running out from my eyes
MyEm0.Com
when i watched the movie
'ia mengingatkan aku kat dye'
MyEm0.Com
ouh sedih giler la
ok tukar topik tukar topik
takut mood di luar kawalan plak

aku layan movie ni dalam bilik with my lil bro daniel ( standard 2 )
and he saw i was crying that tyme
then ni conversation aku n daniel

daniel : akak nape akk nangis ?
aku : ouh xde papela iel . iel kua laa
daniel : xnak xnak . ckp dulu nape akk ngs
aku : akk tgok cter ni la ( smbil tunjuk lappy aku )
daniel : ek eleee tue pon nak ngs . ape la akk ni
aku : ehh suke haty akk la wehh ( huhu sebnrnye tahan malu )
daniel :ye la xpayah la xmpai ngs kak . 2 kan cerite je
aku ; tau la tapi bsehh la cte ni !! iel g kua bilik la . sebookkk la
daniel : xnak . nak tdo bilik akk ! hehe ( dye gelak gelak tgok aku ngs )
aku : ok tdoo sekarang !

ouh dye pon tutup mate .
x smpai 5 minit dye tdo dahh ,
wooo hebadd la adek akk ni ;)
MyEm0.Com
haha tue je la kowt
bye bye

Monday, January 11, 2010

aziz ;)











actually dah lame nak post pic pic ni ^.^
suke sangat tengok muke dye ni !
haha macam nak cubit cubit je haha
malas nak tulis panjang panjang
tgok je la pic pic ni ;)
gile comel ;)
haha
nyte

nak sambung tgok movie boys over flower ^.^


tagged by sha !

my top 5 favourite foods

nasi ayam
mcD
nandos
kurma
kismis

top 5 things i love doing

listening to the music
blogging
chatting
study !
sleeping ^.^ weee

top 5 types of guys i adore

not smoking is the FIRST !
have good education
trendy
loyal is the MOST lol
honest with me even in hard a time

5 things i love doing when i'm happy

eating
crying haha
praying (anak solehah)
sleeping
chatting ;)

10 things i wish to do before i die

'mengerjakan haji' haha
apologise to everyone in this world ( so-kind-of-me)
getting married with someone LOL
buy sport car for my brother !
make everyone happy
nak g kusess nak jumpe my teachers ! miss them
hang out with all 0408
make my family proud of me
achieve my ambition as well
want to be a 'rich-est' woman LOL

5 things i wish to happen

** erm i wish that i will contact with him back but i dunt think that it would be happen again **
i hope that i will get 4 flat in my pspm 2 ! HUHU
ave a sport car . demm nakk
further stdy kat oversea ^.^
happy family

top 10 most addicted song

bad romance
take my heart
separuh jiwaku pergi
i know u want me
jauh by caramel
tik tok
kantoi
taking back my love
through my window
dilemma

5 people i wish to tag

u
u
u
u
u




video !

our group presentation ^.^
seriously lawak KOWT
and i'm proud with my group
coz we got the best performance
weeeee ^.^
but its not my part laa
haha
^.^


video

Sunday, January 10, 2010

hang out !

arini aku hang out kat pavilion
dengan yana , adeq dye (aqilah) n kawan yana
MyEm0.Com
giler lambat duh dye touch up muke
make up . rambut dye lagi
sumpah aku tggu mcm siput je tadi duh !
MyEm0.Com
then dye drive from her house to KTM kepong
sampai BB jumpe aliaHOHO
dye ngan community dye
aku ngan kawan kawan aku
act nak jumpe kaka angkat tapi
xsempat coz dye balik terengganu arini
xde rezeki
MyEm0.Com
then lepak sane
haish ramai tul orang

ade insiden yang berlaku
MyEm0.Com
mase nak beli tiket monorail
polis 5 orang kejar budak 3 orang
sumpah cuak
dah la dorang lari depan aku
lau dorang laggar aku kompom aku melayang
( wow ringan nye aku smpai boleyh melayang )
haha
MyEm0.Com
then makan kat mcD
aqilah dah lapa . after makan g sungei wang .
then g pavi balik
sumpah kaki aku sakit weh !
engad nak jumpe kawan yana kat TS
but aku suh dorang datang pavi
haha
jahad nye aku !
MyEm0.Com
engad nak tgok movie tapi sumpah ramai nak maty
so cancel je la
then kol 5 nak balik da but aliaHOHO ade photoshoot
delay sampai 7.30pm
MyEm0.Com
smbil tue minum jap kat coffee bean

ye la nak gak cari tempat duduk memang xde
after that hujan turun sgt lebat !
gile kentang ah
MyEm0.Com
aku n iqa pon berlari lari anak g monorail
huhu sumpah hujan lebat
cake secret recipe pon sudah cair !
then tahan bus kat mid na balik umah plak
satu hal
kiteorang berdiri sepanjang perjalanan
gile kaki aku sakit weh !
then balik umah dalam kol 10pm
haish sebaik ayah n umi x marah
err ehh dorang x marah ???
giler pelik ???
dah la balik lambat nape dorang xmarah ??
haha xpe xpe lagi bagus dorang xmarah

den umi ckap
'hye lya . ingad x ingat rumah da'

aku senyap jer ^.^
dalam haty aku ckp
'ala ckp je la umi rinduu lya'
MyEm0.Com
^.^
yeah umi da baik ngan aku ^.^
love u umi !
ouh sudah penad ! aku off dulu

psst : aku cuty 2 minggu ! giler besh ! satu lagi . dalam 2 hari ni 250 aku da belanjekan weh
aku xtaw ape yang aku beli .
duet memang macam air ! xpe elaun banyak agi ^.^

some pictures ^.^
sorry xbanyak letak
penat nak upload wawa ;)

yana . aini . sheera


yana buad muke bangang dye !


terpakse pusingkan kepala anda oke ^.^

tandas sahaja !


aqilah . yana . aini


momok ! haha ^.^
sangat takut apabila melihat gambar ini !

Wednesday, January 06, 2010

finally!

finally matrix students were finished their exam !
alhamdulillah ^.^
perhaps i will get a good result for this sem
before this i had a pre ups test on monday
and i only got 30% for my physic
and it was the worst+superduper teruk result that i've ever get in my life
and the result left me dumbfounded
but let by gone be by gone
now busy with my assignment
actually it was a group assigment
its about pre marital sex
and this friday we will pass up the assignment
HUHU
hope dapat siapkan secepat mungkin
thats all from now
will be updating my blog on this sunday