Saturday, February 27, 2010

xoxo


sumpah dah lame gile aku x pakai jam
since jam aku pecah mase aku training handball negeri dulu
tyme 2 tyme form 4 ;(
umi bagi for buday present plak 2
then this year ! 2010
buday aku yang ke-19
*im getting older*
umi belikan jam ni ^.^
awww terima kasih umi !
i love u so wholeheartedly

Wednesday, February 17, 2010

bye bye


sok aku akan berangkat pulang ke destinasi aku
iaitu ke matrik la ape lagi
and the first person yang aku nak jumpe ialah budak howt ni
dak gemokk ^.^
coz aku rindu sye weh aku rindu dye cakap *babi* haha
and blog ni akan stop buad sementara waktu coz
empunye blog ni akan away sebentar
untuk menfokuskan dirinye terhadap final yang bakal menjelma
harap maklum
sebab x balik da pasni sampai final !
oke doakan saye oke ^.^

yang pasti esok ayah nak hanta setelah aku menggodanye !
i love u ayah
xoxo

Monday, February 15, 2010

amazing!


hahaha , tengs afie coz puji aku kurus . teruja gila haha .

a few videos ^.^

video mase kiteorang buad research pasal premarital sex


video


video


video

So friend .this is a crystal clear illustration on how peer pressure can influence one to have premarital sex. Those group of friends went clubbing and one of them ended up having sex with a girl he met at the disco !

Sunday, February 14, 2010

excited dude !

hari : sabtu bersamaan 13 feb 2010

aku gerak umah g umah shiqa aka iqa coz 2 plan aku cuti ni
ayah umi n adeq aku aliahoho yang hantar
huaaa rase menyusahkan plak ouh
since fadzli x balik dari u lagi ( sedih giler )
sebaik ayah nak hantar ouh
sangat sayang akan ayah saye
( ayat skema macam beruk mak yek )
tetapi aku telah menipu mereka
ya allah alia dari mane ko belajar menipu ni weh ;'(
aku cakap umah iqa ade kenduri kat umah dye
jahadnye aku rase ouh . erm mintak maaf ye ayah n umi
lya x berniat nak tipu ayah . erm tapi tipu sunat xpe kan
actually g umah iqa setengah jam je dari mah aku
tapi gare gare aku yang terlampau overconfidentnye aku salah bagi direction
bayangkan umah iqa kat kota damnsara je
tapi aku salah bagi direction kat ayah aku
sampai ke kepong dan bapak jauh la
last last adeq aku yang ingat jalan ke umah iqa
even dye pernah datang sekali je
aku ni ntah berape kali ntah tapi still
x ingat jalan nak ke umah dye sumpah pelupe aku ni

14 februari 2010

hari ini aku hang out dengan iqa
dah ajak shark tapi dye cakap dye busy coz dye nak exam
so gud luck to u n kawan kawan kite kat uia oke
dah ajak nawa tapi nawa kate dye ade kenduri kat umah dye n cousins dye datang
dah ajak aze' tapi aze kat kg coz ade sedare dye kawen
so nampak nye aku dating dengan iqa je laa

bangun kol 10 pagi terus lapar then makan nasi lemak
after that g bawak rabbits iqa main kat luar
ouh sangat comel rabbits dye

rabbits yang comel comel giler ouh !

nanti aku upload oke jangan risau and then terus siap siap sume
cadang nak pergi curve je tapi at last kiteorang tukar plan
haha sumpah sengal last2 g ou
pergi dalam kol 2pm cm2 laa coz cab lembab nak datang
bodo punye cab weh

sampai sane terus nak beli tiked tapi ya allah ramai giler orang nak beli tiked
terus reject nak tgok movie ouh
actually nak tgok sangat the wolfman oke
then kiteorang sangat lapar tyme 2
tujuan utama kiteorang nak hang harini ialah iqa nak belanje aku !
so cepad cepad g kenny rogers and cepad cepad order
tapi sunpah aku tggu lame gile weh sampai berasap dah perud aku n iqa

muke aku menahan kepalaran !

iqa semakin gile apabila menahan kelaparan

yela ramai gilee kowt kat situ ! demm giler
last last makan smpai perud buncit yang amat dan

happy bile makanan dah sampai

kiteorang x larat nak bangun huhu sian x abis ayam 2 ouh
then jalan jalan smpai kaki melecet coz aku gune wedges
mase tengah menahan kesakitan yang teruk 2 kan
japp aku pun x perasan sebenarnye yang aku jalan sane sini
pahtu ade orang laki tegur

'kalau ye pon cube jalan lurus.jangan amik line orang lain'

aku xtaw la dye tujukan ayat 2 kat sape coz tyme 2 awek dye sebelah aku
kalau dye tujukan kat aku memang aku nak je cakp

' weh ingat ni bapak ko punye jalan ke hah '
' ala awek ko pakai skirt dahlah senget bodo '
memalukan betul

hahaha xpasal pasal awek dye kene ngan aku
yelaa sedapp hati je nak perli aku weh
sebaik aku ni penyabar orangnye ^.^

aku terus cari selipa kat tropicana life haha sebaik ade ouh kedai bukak ;')
punye lah lame aku n iqa jalan semate mate nak cari
kedai yang bukak harini ( malang betul ) =.='
baru laa rase lege gile weh pahtu

selipa baru saye !

then belikan kan buday card for balak adeq aku ( alia athira )
n baju kat Wh sebab banyak kedai yang xbukak harini
so kepada haziq : HAPPY BECOMING BIRTHDAY OK ;)

then jalan jalan agi weh smpai xde arah tuju haha
then aku n iqa nak gak tgok the wolfman so terus la g tempat beli tkied
bapak ramai weh sumpah sesak nafas aku
dengan bau yang amat tidak menyenangkan
tapi dengan niat yang sangat nekad aku n iqa tetap beratur gak
tyme 2 kol 4.45pm aku beratur smpai kol 612pm weh !
bayangkan =.="
nak tgok kol 5.45pm tapi x sempat da n da sold out
so terus amik pukul 8pm punye ouh
tetapi ade berlaku perbalahan siked =.='

balak iqa marah sebab lambat sangat kiteorang balik
sebab : kiteorang ni perempuan and keluar berdua je


waa lame gile joe call =.='
sampai aku pon kene sound ;')
huaaa kesiannye kat aku
last last settle yang kiteorang kene balik pukul 9pm

jap jap aku nak forward ayat joe

sorrylah aku bukan x percaye shiqa . 10 is too late .
aku still x percaye orang2 yang still hangout pukul 10 2
mat rempit ke ape ke . bahaya . i cant risk shiqa datmuch

dye x selalu kua lambat sangat
korang plak berdua je , naik public transport plak
aku risau sangat
aku sory la kacau korang tengok movie
tapi kalau dye tye aku dulu bfore pape aku x rosakkan
pape yang korang buad
sorry eh

aku janji aku bayar oke

dont worry i owe u more than that ticket cost
i owe ur understanding gak
tengs sebab paham ok
shiqa maybe x paham haha
xpe la biar je laaa
nanti dye paham
serius aku apprcte ko sangat nanti aku belanje ko aeh mama

awww gile la joe ni
overprotecting gile ouh dye ni
terharu benar aku apebila memace msg joe ni


so aku po tgok cte the wolfman 2 xsmapai setengah jam je weh
bapak lame iklan bodo dye tue ~
balik then terus update blog
sekian =.='

mood : penad gile tapi excited nak update coz esok pagi ayah n umi amik aku nak bawak g pahang . if korang nak tgok pic lagi . tengok la kat fb aku ok coz aku x larat dah nak upload n arrange pic =.=" mate aku x leyh bukak da ~


actually

ade banyak story lagi aku na post tapi
sedikit busy buad mase ni
nanti x busy aku post insya allah
oke pas subuh terus un9 jap coz lappy shiqa x off langsung
harini g curve je sebab 5 minit je from her house
so macam dekad je kan n aku memang malas nak g jauh jauh
so macam erm macam aku ngantuk balik
so aku nak tdo dulu
^.^
bye bye

nanti nanti la aku post cte aku
;')

Saturday, February 13, 2010

lawak jenake


gile lawak aku bace mende alah ni weh ^.^

insya allah

plan mase cuti CNY ni
memandangkan aku sedang menikmati holiday ni kan
so aku pon buad plan ngan shiqa aka iqa
so esok insya allah aku gerak umah dye
tapi kali ni bukan fadzli yang hantar la
coz aku ade prob sikedd ngan dye
tapi insya allah aku try baik2 ngan dye
- slah aku gak sebab aku yang terlebih emo -
sorry

so esok ayah n umi kowt hantar aku
xsure sangat laa
so iqa ko tggu je laa oke aku smpai ke x
^.^

balik raya cina

Yes !
aku balik naik kete ! gile happy ahhh .
x payah penah penat nak usung laptop aku 2 . huhu
Tengs to uncle n auntie ( parent wawa ) coz bagi tumpang ;’)
alaaa 2 kawan ayah n umi gak . so x kesah hehe ;)
boleh jimat duet gak ! jimat teenage sekali haha .
MyEm0.Com
Then jumpe yana jap malam 2 .
nak btaw yang aku btaw dye yang aku x naik ktm .
haha dye merajuk japp coz aku xnaik ktm .
yelaaa aku taw dye xley hidupp tanpa aku .
same macam shiqa aka iqa ;’) waa rase terharu gileee ( sumpah aku bajet )
tapi 2 memang kenyataaan weh ;’)
MyEm0.Com
Then pack barang , hah ! nak cakap pasal amy plakk . huhu ;(
aku tengok dye sedih je 2 menjakk ni . gileee x besh ! ;’(
kenape ngan amy ? huhu xde orang nak kacau kite pon .
xde orang nak suh kite mandi pon .
xde orang nak gedik ngan kite agi pon ,
amy ade problem ke sayang ?
hmm jangan la sedih sedih .
kite x suke tgok amy sedih taw . xbest ! ;( .
MyEm0.Com
amy sedih amy cite kat kite oke .
hmm kite taw amy x dapat balik Sarawak .
xpee amy .
sampai bulan 4 ni je . sabar siket ye sayang .
kite ade tuk amy . so amy jangan sedih sedih oke if ade prob .
amy kene kuad . now ni pon amy rajin gilee study dari kite .
cuak gak tgok amy ! tapi bagus laa ;’) amy kene kuad taw !
xnak ngs ngs ok ;( nanti after abis study kat matrik .
mesti amy jauh ngan kite kaann .
huhu coz amy blik Sarawak da ;(
MyEm0.Com
huhu ntah bile nak jumpe kan .
i love u sayang !

bi presentation ;D

GAH akhirnye !!
MyEm0.Com
lepas gak buad presentation pasal premarital sex .
Oke oke aku tau tajuk 2 sangat busan oke
MyEm0.Com
So kiteorang pon buad la lain dari yang lain ;DD
Masuk movie itu . movie ini macam macam movie kiteorang masukkan ;DD
Then hasilnye amat amat menggalakkan ;DD
MyEm0.Com
Mase kiteorang present pasal promotion aritue kan kiteorang dapat the best group oke ;)
then after kiteorang present pasal research bi 2
Teacher n my classmates sume suke ngan our presentation ;D
Wow aku pon gelak gak laa
MyEm0.Com
Ceh pujian yang sangat buad aku kembang n group aku gak ;DD
Yang paling penting tengs 2 alex !!! ouh sayang gile kat dye
Huhu dye ni memang baik . suke kawan ngan dye .
die kristian dye baik sangat
Tapi satu jee , dye x penah buad tutorial oke !
MyEm0.Com
Bile ade kuiz je dye cepad cepad pergi jumpe aku tye aku pasal tajuk yang akan kelua tyme kuiz 2 haha
Tapi memang aku pelik ! sepanjang exam yang kiteorang amik ni !
Dye x pernah x dpat 4 flat ! grc ! xtaw la cmner dye study
Huhu mase first aku kenal dye mase orientasi taw
Aku saje je nak usha result spm dye
11a1 oke ;D
MyEm0.Com
Hahahaha memang aku nak tercabut kowt aku punye jantung ni
Hahaha ;DD
Then muet dye dapat band 5 ;) so dye selalu ajar aku BI oke ;D

video akan di upload nanti ! ;)

CHEMISTRY !

Huh ~
Oke oke berdasarkan tajuk ni .
MyEm0.Com
erm rase rase nye aku nak cakp ape pasal tajuk ni ?
Hemm oke la aku cite laaa . aku xtaw ape kene ngan aku sekarang ~
MyEm0.Com
Susah ouh nak catch up . memang aku admit .
physic n math lagi bergande senang dari chemistry kowt
MyEm0.Com
Banyak nak kene paham . xmacam sem 1 . sume kire kire ....
kalau chemistry sem 2 . ya allah bape kerat je nak mengire weh .
dalam class aku nangis sorang sorang ..
MyEm0.Com
aku try ouh nak paham ape yang ckgu cakap .
sumpah aku nak paham .
tapi memang x leyh masuk la ..
gile kan ?
xpenah penah aku xpaham chemistry tapi
ni laa kali pertama aku xpaham chemistry ;( ouh gile sedih .
subject yang aku paling suke after math . ;(
MyEm0.Com
dulu aku memang x suke physic weh tapi tengok result aku .
physic jauh lebih baik dari chemistry , malu sangat dengan ckgu zaki ;(
malu nye ouh ,
MyEm0.Com
hemm nak dijadikan cerita aku semakin tension ouh
tengok budak class aku sume hebat hebat . so aku rase tercabar laa !
gile sape x tercabar .
dulu memang aku bising gile la tyme titor chemist
sebab aku nak jawab soalan or aku ajar orang .
tapi now ?? diam tanpa sepatah perkataan keluar dari mulut aku ;(
MyEm0.Com
Ouh sedih . then satu hari 2 aku memng x tahan gileee .
aku ngis kat tempat aku . oke aku nak btaw ,
if aku x taw or ta paham subject 2 aku akan menangis oke .
smpai umi pon ckap aku xleyh jadi doc .
sebab aku x kuad , then ramai plak yang perasan . huhu . xtaw la ckgu perasan ke x ...
Maybe perasan kowt . erm biala .
then nabila ajak aku g unit chemistry .
MyEm0.Com
aku nak sangat jumpe ckgu zaki .
nak suh dye ajar balik semuanye . huhu .
tapi aku x kuad weh . sumpah aku akan ngis kalau aku jumpe dye .
tapi nabila dah pujuk aku berkali kali ouh .
last last aku pergi ngan nabila n farah . jumpe laaa .. tye la macam macam .
MyEm0.Com
then farah blah nak makan ngan balak dye .
then tyme ckgu ajar 2 aku x paham
tibe tibe
MyEm0.Com
waaahh air mate aku keluar duh ! bocor ~
banyak x nak henti ;( haish malu gile
nangis depan ckgu zaki ;( dye terus terdiam .
weh gilee aku xpenah ngis depan ckgu lelaki weh !
huhu nabila try nak pujuk aku , lame gak laaa .
huaa ramai lectr yang tengok weh .
MyEm0.Com
gile aku malu gile ;) haha . memang tyme 2 aku x pkir ape ape daa hahaha .
bile aku pkir pkr balik kan memang 2 sangat memalukan diri aku la .
last last aku oke . terus ckgu ajar balik . huhu sebaik dye paham aku .
dye bagi la kate kate semangat dye 2 .
last last aku cam dah mule paham daa . happy gilee .
MyEm0.Com
lastly dye suh aku jumpe dye tiap hari coz dye nak ajar aku ;’)
huu sangat terharu mase2 . ermm gilee baik ckgu zaki ;’)
memang aku xkan lupe jase dye laa .
insya allah
MyEm0.Com
before aku abis matrik ni aku nak bagi something yang sangat special kat dye . ;’)
mase nak balik 2 dye cakap dye nak pinjam
hard disc aku yang dalam 2 banyak gile kowt movie ;D .
oke ckgu .
MyEm0.Com
sebab ckgu dah ajar saye , saye bagi pinjam ;DD
i love u ckgu ! ( eh dye x kawen agi ok ! )
aku harap sangat sangat final exam ni aku dapat A tuk chemistry ;’)

bekalan air !

Oke aku nak btaw yang matrik aku xde air weh !
Ya allah merane gileeee bile xde air
Aku memang tiap pagi akan melepas
Alaa 2 memang kerje harian aku laaa oke
Tapi sejak xde air aku terpakse tahan huaa
Kesian betul .
Ye laa korang cube bayangkan laa
Ko nak melepas ke kene jalan ke blok lain semate mate nak melepas
Kan buang mase tue !
Baik aku tidur daripada berjalan ke blok lain ( padahal xde la jauh sangat )
Aku rase matrik aku x bayar lagi la bil air ..
Weh bayar laaaaa weh
Merane laa xde air

Bile ingat pasal masalah air ni kan ingat lagi mase kat kusess dulu
Kene bangun pagi seawal 4am ouh sebab kene mandi kat sekolah
Memang best giler tyme 2 ouh
Rase gak la hidup susah
Huhu camne la rase hidup susah
Sian ouh tgok orang Afghanistan yang hidup kesusahan
Huhu Alhamdulillah even keluarge aku bukan orang senang tapi ayah n umi aku boleh tanggung kami 6 beradik ^.^
Umi n ayah tengs for everything oke !
I love u sangat sangat taw !

result ups 2 ;D

Now aku nak cerita pasal erm pasal haha actually pasal result
huhu teruk kowt result aku huaaaaa
ramai yang power n hebad hebad belake weh
tapi xpe laaa aku pon da struggle kowt ( eh aku struggle ke ? )
rase macam x belajar ape ape pon ouh !
hemm xpe laa PSPM ade lagi ;DD hehehe
aku xnak la mention aku dapat berape tapi yang pasti pointer aku agak menurun laa
huhu PSPM tahun lepas kan aku dapat 3.55 jee
but now lagi menurun but still above 3 laa
huhu naseb baik ;’)
Alhamdulillah
Even chemistry aku telah mencacatkan result aku ! ;(
Ckgu zaki tolong saye !
Tengs to all ;DD i love u all
and nak cakap kongrate kat kwan kawan aku .
Lebih spesifik lagi my classmates coz result kite agak baik

Tapi yang aku sedih ni
Oke after class BI aku farah n nabila g makan kat cafe
Then tetibe ade anak kawan umi aku tye pasal result aku
Aku btaw la result aku .
Then dye btaw result dye . dye dapat 4 flat . ermmm huaaaaa
Sumpah aku terus xde mood nak makan .
Dye dah lah anak kawan umi aku
Mesti nanti umi compare result aku ngan result dye
X suke gilee bile aku kene compare ngan orang lain ouh
Hemm umi . lya minta maaf sebab x sepandai anak kawan umi 2
Insya allah lya buad yang terbaik for pspm ni oke
Umi n ayah doakan lya yerh

Saturday, February 06, 2010

oke last !

oke i just called shark
for about 2 hours
demm sakit telinge aku kerana kepanasan
banyak betul itu budak cerite
^.^
xpe xpe aku suke dgr kawan kawan aku punye cerita
oke ni btul ni last post laa
pasni aku update kat umah
cuty raye cine : jumaat smpai rabu sahaja !

shark : hehe oke ko nak aku tulis pasal ko eh ? hahaha .
ye la ye laa muke ko macam erra fazira n suare ko macam ella ratu rock kan .
then bibir ko macam jan di BOF kan
lagi ape lagi ape hahaha ! 2 je laa oke lalala . haha xpe malam ni aku call ko lagi .
ko cakap la banyak mane yang ko nakkk . hahaha !
haha ko ngan hazim same je perangai ;) due due bajet , hehehe

oke dude . will be posting on friday ^.^ bye all

mood : happy n i really miss someone right now ! byeee =.='



belum last post lagi !

welcome to blogger
imiey eleena hanum binti suhaimi
sayang ko sangat sangat sebab ko dengar cakap aku
^.^
akhirnye aku berjaya memperadayakan kau
tuk create blog ni
pasni selalu selalu la update oke !
aku dah follow kau so ko wajib follow aku gak !
hahahaha
(jaat nye aku)
eh aku memain je . if ko xnak follow aku xpe aku x kesah ;(
(gaye sedih yang teramat)

imissusomuch oke

oke aku nak promote blog ko jap

perhatian perhatian kepada kawan kawan saye yang lain
melawat la ke blog
eleena
dye baru sahaja create blog ni
kerana dye amat tertarik dengan blog saye yang sangat menawan katanye
ouh amat terharu rasanya ^.^
terima kasih wahai kawan yang budiman
ekekeke

so kepada korang bagilah semangat kat dye oke ^.^
jasa korang amat saye hargai
sekian terima kasih

third post !

masa : 4.00 am
tempat : atas kerusi dalam bilik aku yang sangat sejuk !
mood : happy !

hee hee aku sangat teruja la plak nak update post sekali banyak =.='
macam best plak type type ni haha
so aku pon tulis ape yang ade dalam kepala otak aku ni
actually aku merajuk dengan shiqa *.*
sebab dye x wish pon buday aku
ouh sangat sedih rasenye sebab dye x wish
dye dah lupe aku ke ? haish xpe xpe aku sbar hahaha
then malam tadi aku call dyee then borak borak
ouh dye demam . kesian plakn kat dye
so aku buang la ego aku siked huhuhu
then dye pon minta maaf sebab x wish buday aku
hahaha padan muke dye sape suh buad aku merajuk
then kiteorang borak lame gile kowt dari kol 8.30pm smpai 11.30pm
banyak gile cerite hahaha

to aze : sorry aze' coz kite x call awak . nak sngt call awak tapi awak gune maxis ;(
awak jangan amek hati taw . kite rindu awak !!! sangat sangat !!!

to shark : aku merajuk dgn ko sebab ko x layan aku tyme aku call ko
sebab ko tgah ym ngan budak 2 !! haha . uweekk

to raje ain : sayang nanti aku call kau oke . jangan risau ye ;)

psst shalina : u pon kire termasuk laa . nanti i call u oke dear ! hehe . i miss u
tengs nyanyi mase buday i ! hahaha . terharu gle !

oke oke balik kat topik . kiteorang borak pasal macam macam
aku nasihat dye . dye nasihat aku plak
eh japp iqa . ko ade nasihat aku x ? haha aku rase xde
lantak laa labu
then masuk part rindu rindu ;(
ouh rindu dekat kusess ! rindu dekat dorm !

oke aku n iqa rindu giler teratai satu yang menempatkan semua budak form 5 wira
rindu gile oke ;')
aku rindu tyme aku kentut yang teramat busuk kowt smpai satu dorm kua
gare gare kentut aku itu
HAHAHAHAHA
sumpah lawak gileeee tyme 2 oke !
aku rindu tyme kiteorang makan kfc same same sebab wira num 1
^.^
aku rindu borak borak dengan dieorang
'shark.nawa.aze.iqa.una.peha.hanum.wani.jawahir.sakinah.amira basir
email.fana.kakngah.rynna.pit.'
erm banyak lagi weh sebnarnye xlarat nak tulis name korang
^.^
ni sume iqa punye pasal . dye masuk part ni plak
adesh haha senstitif dowh !
oke laaa tukar topik plak ! haha

antare sebab sebab iqa x wish aku :

  • phone sony dye x bukak lagi sekarang memangdangkan dye dah ade iphone .
  • so dye malas nak on phone sony dye
  • dye sedang exam so that dye kinda busy nak bukak fon dye tue
  • dye xpuas sebab orang lain taw buday aku through fb sebab dye malas nak bukk acc fb(aku suh buad fb ko xnakk) pirrah . umah ade wireless xnak gune dengan sebaiknye haha tapi xpe aku taw ko sangat busy KOWT haha

oke adekah alasan tue diterima akal ?
hmm oke boleh gak tapi aku tetap nak merajuk !
coz nawa shark aze semua wish aku tapi dye sorang je x !
ewww geram giler la !
dah la buday aku ni penting ! boleh plak dye lupe .
huaaa

then part best dye pujuk aku
dye cakap

'oke mama ni aku nak pujuk ko.ko bile cuti ?
nanti kite kua aku belanje semuenye . ko cakap je ape ko nak.aku belanje'


wow ! aku kembali senyum ^.^ hahaha
bagus bagus aku x merajuk agi
oke set cuti raye cina ni aku lepak umah ko then kite kua
ko belanje oke !
FULLSTOP !
^.^

p/s : iqa . aku tau duet scholar ko banyak gile kowt semalam kau cakap . hee so xbaik berjimat sangat , ape kate kite share share ^.^ 1 thousand bagi ko 1 sen kan ;DD cuty ni aku nak fon oke sayang ! hahaha . ( gurau je dowh )

...........................................................................................

oke oke part sedih plak

next year bulan 1 iqa nak fly da g australia ouh erm sumpah sedih pasni
huhu iqa , ko suh aku hantar g klia kan . aku hope aku pon dapat hantar ko duh
asal la ko jauh sangat iqa huhu saje je nak tggalkan aku kan !
ouh xpe xpe aku paham ko nak study kan . HOHO
insya allah aku , aze , nawa n shark akan hntar ko oke sayang
jangan isau . xpasal pasal kiteoranf masuk sekali dalam beg ko !

hah aku sedang dalam proses buad video nanti tyme ko nak fly aku bagi oke !
ingadkan aku oke !

oke tyme to sleep . ni last entry last . pasni aku update kat umah plak oke !
nanti aky post pasal buday aku haha banyak KOWT cerita dye
so that y aku xnak post dulu =.='



Friday, February 05, 2010

bla bla bla

hoit hoit hoit
lame betul aku x jenguk blog aku ni
kecian blog aku ni hehe
oke memandangkan aku subscribe internet through my fon
then connect with my lappy
aku pon merajinkan diri untuk post something dalam blog aku
tapi tetibe aku blur nak tulis ape
jappp bagi aku berfikir kejapp

oke firstly aku nak cakap tengs kat ayah n umi
coz antar balik matrik haritue even aku aku baru balik from sarawak
even ayah tengah penad gile lya tengok
sebenarnye rase serba salah gak la tengok ayah
penad gile muke dye tyme drive
sorry sangat menyusahkan ayah huhu

then pasal result UPS haritue
GULP ~
8 feb 2010 ni result tue kua
so aku kene tawakal je laaa
aku dapat agak result aku teruk coz aku main main tyme 2
rase menyesal plak
kenape laa aku main main tyme 2 haish
dah dah dah aku xnak pkir da
tengok je la result aku nanty
kalau mantap + hebad aku btaw la result aku
tapi kalau teruk 2 mintak maaf coz aku xnak btaw
huhu sape nak btaw kalau result sendiri teruk kan
hahahaha

oke oke nak cte pasal chemistry kesayangan aku
oke now getting worst oke chemist aku
nak gelakk kan ?? huhu gelakk laa
ingad lagi tyme 2 class tutorial chemistry
tyme class ckgu zaki n dye duduk sebelah aku
adush . seriously aku cuak gile tyme 2
maybe dye pelik kowt tengok aku 'diam'
coz xpenah penah aku diam dalam class dye
now aku jarang or x penah la senang cte jumpe dye kat unit chemistry

then dye tye aku pasal chemistry tajuk aromatic compound
pahtu aku senyap je tanpa bersuare
dush tetibe air mate keluar plakk huhu
sebaik ckgu xnampak ouh tyme 2
aku jeles tengok kawan kawan aku yang lain hebad chemistry
aku ingad 1 bab je upe upe nye smpai abis bab xde kire kire langsung
susah betul nak mengahafal oke sume sume 2 haha
but now kire oke gak la coz aku macam dah mule paham
alhamdulillah ^.^

then nak ckap pasal cuti
cuti raye cina selama 5 hari oke
aku sangat xde mood nak balik ;(
coz kalau balik kompom aku x study punye laa
asyik un9 24 hours duh
final exam 5 april 2010
lame agi aeh haha

oke then pasal drama BM
kerje kemahiran dinamika haha
sumpah besh haha ;)
lawak gileee budak laki prac aku buadd
kiteorang ?? haha no komen
nanti aku balik aku upload video 2 oke

then next week bi presentation plak
pasal premarital sex ! haha besh kan tajuk 2 ?
hope group aku buad the best la macam promotion haritue
hehehe mintak mintak aku x gagap haha
tadi baru je buad video pasal premarital sex 2
nak masuk kan dalam slide show kiteorang nanti
coz xnak bagi boring
n aku jadi pregnant gurl
sumpah aku ckp aku malu
hahaha aku nak upload gak video ni tapi aku malu
so aku cancel kan je laaa hahaha